Kniha

Kniha

Anotace: ...

Zklamání strach úzkost nevěra nedůvěra
To vše v sobě máš přesto si myslím že nastal čas
Začít nové řádky listy knihu psát

První pokus listy pomačkal a řádky smyl
Knihu nedopsal otupil styl no teda dobře
Vím ten pocit znám taky jsem psal

Tak pojď já budu psát třeba o tobě
O tom jak sladké rty máš a oči jen září
Tvary jak socha máš jak Bernini ji tesal sám

Tvůj polibek jak bere dech a doteky sílu země mají
A slova tak jemně znějí když jim dáš tón
Tak to jsi ty a já můžu říct to vše co máš....
Tak pojď je čas začít psát
Autor Diablo 503, 06.04.2008
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, excited, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

napiš román o tisíci listech
napiš jej na pokračování

napiš jej o ní a místech
kde život nabírá lásce vodu do dlaní

10.04.2008 01:14:00 | blue

Kéž bych něco takového slyšela také někdy vyslovit.Tak krásné je pouze nekonečno.Děkuji

07.04.2008 10:50:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí