Ach jo, dvojčata...

Ach jo, dvojčata...

Anotace: Tak mi přijde, že se tady až moc otvírám... Kdyby se toto dostalo k nesprávnýmu člověku, to by byl trapááás:-) To jsem celá já, radši to v sobě dusim, než abych to dala pořádně najevo...

Jsou dva. Stejní.
Oba zadaní.
Jeden se do vztahu dostává.
Druhý milé na rozloučenou mává.

A já? Mám pro ně slabost.
Srdci nejde říct dost.
Láska s nimi nebyla by oukej.
Tajně, opatrně, bych šeptala: "Čekej!"

Zraky jiných nás by sledovaly,
štěstí by nám nepřály.
Problémem byl by náš věk,
prostě na dlouhou trať běh.

Ani nemluvě o lidech,
kterým by to vzalo dech.
Jejich přátelství sebralo klíč
od našich srdcí, nese ho pryč.

Ze strachu před ztrátou,
nocí další propitou
zas jen proplujeme,
a to nejcennější ležet necháme.

Tebe dvojče - půl roku jsem milovala.
Štěstí Ti nepřála.
Láska ze dne na den přešla mě.
Došlo mi, že nebyla pro mě.

Po dvou měsících opakuji chybu,
z dvojčete sedám do sedu.
Teď, Ty druhý, vlastně stejný.
Jen modlím se, aby cit to nebyl vážný.

Zas by to bylo jen trápení.
S Tvou dívkou, mojí přítelkyní
máme vztah blízký,
tak trochu mi nahrazuje cit matky...

Takže pěkně v tom lítám.
Bez duše se zase motám.
Snažím se tomu bránit.
Nechci, ne nechci, se zase trápit.

ACH JO, DVOJČATA!!!
Autor kryndy, 07.04.2008
Přečteno 356x
Tipy 11
Poslední tipující: Lenni, Walentine, Lady Carmila, Herbert Dalloway, Erion Fate, .K.r.i.s.t.y., embryo v hlave, excited, Dračičák, Liss Durman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm..zvláštní...ale dvojčata se ve vztahu..jako myslím v lásce...no prostě když jsou dva stejní je to nuda:-)

11.04.2008 13:28:00 | Lady Carmila

Můj názor na to znáš,nic pro tebe,zasloužíš si něco mnohem lepšího

08.04.2008 19:47:00 | Blacky...

Jak odporné, že je tu vždycky něco, co člověka trápí a nedá mu pokoj.
Jako bych tě úplně slyšel řikat to slovo trapááás. Prostě kryndy.

07.04.2008 23:14:00 | Herbert Dalloway

Fííha, pěkně to máš zamotaný...

07.04.2008 18:44:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí