Jistota

Jistota

Anotace: Tentokráte mě zase popadla smutná nota, jo ty chlapi ale dokážou ubližovat...

Jistota je jak květina
co nad ránem se slzou
rosy se objímá
a ty mi ji bereš
Ona je má spása jediná
bereš mi ji slovy
a myslíš že ta slova jsou nevinná
věř mi nejsou a mě to bolí
A když propuknu v usedavý pláč
neodsuzuj mne
já nejsem rváč
Teď už vím že prát se někdy musím
tak počkej chvíli
já to zkusím...
Autor Ninala, 18.07.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí