Vo mne

Vo mne

Anotace: trosku pochmurne... ale stale o tom istom velkom smutku

Tam kde slnko nežiari
A tam kde sa šťastie nedostane
Kde sme zvykli žiť v mieri
Stalo sa čo sa neodstane

Jabloň v kvite májovom
Hodili do ľadového svitu
A v tom boji vzájomnom
Nájdeš ma vždy zbitú.

Vo mne sa, zdá sa schyľuje
K otvorenej samovražde
Pretože to čo ma spaľuje
Pri tebe je to pokaždé.

Vždy iná niť sa natrhne
Vždy nové srdce sa zlomí
A keď ma zas zavrhne
Len hlavu zas skloním

Sny akosi sú čierne
A svetlo v nich sa stráca
Viem že srdce je biedne
Zbytočne tu krváca.

Je tu ako na čiernej púšti
Fatamorgána lásky sa vznesie
Biely anjel po čiernej spúšti
Moju dušu do neba odnesie

Vo mne je stále zimná noc
V ktorej si zabudol zažať hviezdy
Máš nado mnou svoju moc
Vo mne láska budeš navždy.

Nezažínaj hviezdy
Láska, stačí len jedno
Aby si bol navždy
A srdcia bili vedno.
Autor Escheria, 07.04.2008
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí