Můj Nevinný Anděli

Můj Nevinný Anděli

Anotace: Když se Anděl zamiluje do Ďábla

Tvé oči jsou hnědé, něžné..tak nevinné!
Tvá duše tak září.
Na tvou krásnou tvář padají stíny podivné.
Má nekalost tvé Já maří!
Odejdi ode mě, dokaď je čas,
odejdi, dokaď nespadneš mezi Nás!!
Autor Trophy, 07.04.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí