Pocit žít :)

Pocit žít :)

Anotace: Jen tak...:)

Pomalu pláču,slzy se Mi sbíhají v jednu,
nemůžu se dívat ani na tu jednu.
Tančím,pláču,Srdce mi sténá,
stačí jenom říct si ty jména.
Jsem tu pro Tebe,
vždycky jsem tu byl,
nedám si to bez Tebe ani těch pár chvil.
Neumím si to představit,neumím bez Tebe žít
a to není jenom touha...
To je pocit žit:)
Autor Lukii, 07.04.2008
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí