Vlast

Vlast

Anotace: jaká můůže být láska v tomto světě,v této době.

Jaké to asi musí být,
chvíli co chvíli se smrtí se bít,
s bratrem ve zbrani za svou vlast se bít,
jen se bít a věřit že budete žít.
Jaké to asi musí být.

Jen se schovat za jeho štít,
a nepolevit.
Raději však svůj život položit,
než-li se s vlastí rozloučit.
Raději nechám matku zemi mou krev pít,
nežli bratra opustit.

Raději svou vlast již nikdy nespatřit,
nežli životy svých bratrů a sester promarnit.
Raději s mečem proti nepříteli jít,
než-li se nechat bez boje pokořit.
Raději bratra zaštítit,
než-li nechat matku zemi tu naši vlast jeho krev pít.
Autor greapy, 07.04.2008
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: lady_esik, Šerák, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné. Sama někdy přemýšlím, jaké to musí být.

21.02.2009 21:44:00 | lady_esik

Takovou věc jsem si vždycky přál napsat... no ... teď už nemusím... smekám:)

19.04.2008 18:56:00 | Šerák

Fakt dobrý.

10.04.2008 13:51:00 | Květka Š.

Klobouk dolů, Maro:) Krása, nemám slov

08.04.2008 20:41:00 | Kassiela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí