PROČ!!!!

PROČ!!!!

Anotace: Taky někdy chcete znát odpovědi na své otázky???

Proč jsi mě tenkrát přirovnával k lučnímu kvítí,
proč jsi mi říkal, že jsem pro tebe slunko, co jasně svítí..
Proč jsi mi říkal všechny tyhle něžný slova,
proč jsi mi je tak rád opakoval znova??
Proč jsi mi v nich lásku přislíbil??
Proč jsi mě ještě naposled políbil...
Proč o tom přemýšlím i po tak dlouhý době,
proč pořád hledám chyby jenom v sobě...
Věděla jsem, že se konec blížil,
Brečela jsem, avšak nevěděla, proč nám osud cesty zkřížil...
Proč to trvalo zas jen tak krátce,
dal se náš vztah vůbec přirovnávat k lásce??
Autor Castiza, 07.04.2008
Přečteno 446x
Tipy 6
Poslední tipující: Laivindia, Rošták Domča, Skořicová princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to krásná básnička,uplně si mi připoměla moji minulost a i součastnost.Držím palečky a vydrž to...
;-)

09.04.2008 15:49:00 | Rošták Domča

moc pěkně napsané, úplně to rozumím...

08.04.2008 13:50:00 | Caracol

Mooooc pěkné.

08.04.2008 01:05:00 | hostmen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí