Luční

Luční

Anotace: seděl jsem na louce a stýskalo se mi po mé milé. Vzal sem papír a tužku a:

Hlavy bodláků se kývaly,
když vítr nad travou je honil.
Ptáci večerku si zpívali
a já nad Tebou se sklonil.

Z vlčích máků plet Ti lůžko,
ukolébavku spolu s cvrčky hrál.
A pak Ti, inkoustovou tužkou,
do zad verše maloval.

Na obrazovce noci,
když zjevila se hvězdička,
uvězněn v Tvé moci
pak políbil Tě na víčka...

...topil se v Tobě
jako Ty ve mně.
A zamknuti v sobě
pustili jsme se země.
Autor DodgerKT, 18.07.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí