mizím

mizím

Anotace: ...jsou chvíle bídných rán.. a chvíle bídných vizí.. člověk jest uondán.. ..a kamsi prostě mizí...

MIZÍM !

Mizím
-jak pára z vody vařící
-jak pavučina – když ji vítr rozfouká
-jak kapka v slunci žíznícím
-jak kouř ze svíce hořící
-jak popěvek – co kdosi zabrouká

Mizím
-jak obloha – když noc ji překryje
-jak smích – jež smutek lehce pohltí
-jak dobrá pověst – když ji hanba ubije
-jak roky – co se ztrácí v jménu století.

Mizím ! Stávám se někým cizím...
Autor šuměnka, 18.07.2005
Přečteno 512x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí