Proč zrovna on

Proč zrovna on

Anotace: ..to už je dýl, co sem tohle napsala... byla sem zamilovaná do jednoho klučiny ze školy... byl o rok starší a krásnej....

Depka mě přepadla, oči mi slzama zalila,
já ptám se sama sebe, proč zamilovala jsem se zrovna do něj..
Písničkám pomalým naslouchám,
slzy se kutálí jako hrách..
Přemýšlím, jaký by bylo být s ním,
muckat se, objímat, žít jenom tím..
Proboha proč zrovna on?! Úsměv má hezký,
když ho potkám, srdce bije mi jako zvon..
Je fakt úžasnej, krásnej a chytrej,
ale já asi nejsem nic pro něj..
Proč zrovna on mi přijde ten nej?!
za to může asi jeho krásnej obličej
a ty úžasný světle modrý oči, když se dívám do nich,
celej svět se semnou točí..
Potápím se pořád hlouběji do depky,
slzy mi skrápí obličej, mám ho černý od řasenky..
Slzy tečou víc a víc,
už nemůžu napsat vůbec nic..
Autor r-a-d-a, 08.04.2008
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí