PROMIŇ...

PROMIŇ...

Anotace: pro člověka... kterej si to stejně nepřečte... možná nepochopí...

Proč rozešla jsem se s tebou, kvůli člověku, s kterým stejně nemůžu být,
bolí mě i ve vzpomínkách společných žít…
Ty si myslíš, že jsem ti s ním zahnula,
ale já jsem jen hodně zmatená…
Možná je lepší, že to skončilo,
stejně by to tak dopadlo…
Ale ty si to nechceš připustit,
nechme to už plavat, budem mít klid,
Nebudeš se mnou už víckrát líbat,
ale stejně se budeme vídat…
Někdy je víc kamarádství než láska,
tenhle vztah je tím ukázka…
Promiň, já tě milovala…
Ale poslední dobou jsem tě jen zraňovala…
…Všechno jednou končí…
Autor r-a-d-a, 08.04.2008
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi ještě mlaďoučká na to tu fňukat po mužskejch :-)) Těch lásek bude ještě tucet.

08.04.2008 14:37:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí