Sbohem

Sbohem

Anotace: chce se mi spát... spát! cíle jsou dány, nitky v dálkoměru skřížený...

Tak mi zase někdo vypil kafe. Má jediná obživa
dnešního trudného a smrdutého rána
kdy ani slavík hajzl nějak nezpívá.

A v mojí schránce žádná pošta. Snad byla neposlána
a nebo se někde jen tak zapomněla
přestože doručit se mermomocí chtěla.

Z kohoutku kape voda - nu což, tak asi jí to baví
stejně tak jako tebe baví si hrát
a když jdu s brekem, v koutě se mi smát.

Začátek večera - my připili si zase na tvý zdraví
pak se to ale zvrtlo; ty odešla jsi s ním
a já se teď cestou domů sám - SÁM potácím!

Tak si ho užij - a až se zase vrátíš jednou zpátky
zítra, za týden... věz, že budu jiný
v mém srdci najdeš jen šrám a kolem stíny.

Tak si ho měj. Vždyť život je tak strašně krátký
abychom si ho pořádně neužili
a když, stále tu je... žiletka a naběhnuté žíly.
Autor Bůchví..., 09.04.2008
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, emi-lee, Noc17
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se líbí všechny sloky..ale ta poslední se fakt povedla;-) doufám že to nejní napsané podle skutečnosti hm?

11.04.2008 10:36:00 | emi-lee

pěkný no,..ale tak nesmutni,jednou bude líp,..všem...jednou určitě..užívej dokud můžeš a minulostí se netrap,tu nech spát...:)

09.04.2008 18:38:00 | Sayonara

poslední sloka strašná!

09.04.2008 15:16:00 | Bůchví...

...poslední sloka výborná...

09.04.2008 09:38:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí