Čekám až...

Čekám až...

Anotace: "Láska na první pohled neexistuje.Vždycky se zamilujeme nedopatřením." W.S.

Čekám.
Jenom na to,až padne první polibek.
Až si tě povedu na ulici za ruku.
Až se prvně pohádáme.
Až se budeme prvně milovat.
Až se prvně rozejdeme.
Až mě budeš prosit o usmíření.
Až se usmíříme.
Až mi budeš nevěrná.
Až ti to oplatím.
Až se ke mě nastěhuješ.
Až mě načapáš v posteli s jinou.
Až mě vyhodíš z bytu.
Až mě nebudeš chtít nikdy vidět.
Pak budu vědět,že jsem prožil opravdovou lásku.
Autor Úsměv sedmnáctky, 09.04.2008
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Barpob, Pythonissa__, el viento, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po 5 letech...se mi taky nelíbí..:)

31.01.2013 20:23:35 | Úsměv sedmnáctky

asi si to představuji jinak, ale proti gustu...

31.01.2013 20:00:53 | Robin Marnolli

zajímavá idea o pravé lásce

06.08.2008 12:26:00 | Mirusek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí