Je moc těžké

Je moc těžké

Anotace: ......

Je moc těžké říci s bohem,
když rozuměli jsme si v mnohém.
Je moc těžké představit si,
že můj anděl už ty nejsi.
Spousty vztomínek spolu máme
v mnohém se mi dva známe.
Vím co ráda ty máš,
ty též mé přání dobře znáš.
Je moc těžké vědět, že to co bylo už není,
a vědět, že se to prostě už nezmění.
Že už neuslyším tvůj hlas,
že nepomůžu ti v nesnázích, které máš.
Jsem jako vyhaslá hvězda,
ty jsi sen, který chci, ale nikdy se mi nezdá.
Stojím tu jako voják v poli
a každé tvé další slovo mě zabolí.
Už není cesta zpět?
Nevím jak k nějakému závěru dospět.
Jsem jako básník bez inspirace,
jako běžec bez motivace,
který nevím proč běžet dál,
jestli celý ten běh smysl má.
Nevím co dělat mám,
ale vím, že tě už nesmím milovat.
Autor Epsonit, 09.04.2008
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke... Akorat dojem tomu kazi par preklepu, jako nesnim te milovat atp.

09.04.2008 15:11:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí