Možná děkuji, možná prosím

Možná děkuji, možná prosím

Anotace: možná děkuji možná prosím....

Možná děkuji, možná prosím,
zo to, že s tebou být smím.
Možná přemýšlím možná vím,
co chi a jak za tím jít.
Možná chci, možná ne,
vědět jak to vše dopadne.
Možná večer, možná ráno,
už mi všechno bude známo,
budu vědět jak to mezi námi je,
jestli mi zbylo víc než planhá naděje.
Jestli smím tě políbit zas,
jestli uslyším zas tvůj hlas.
Jestli obejmout tě smím,
nebo o tom všem mám jen snít.
Autor Epsonit, 09.04.2008
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí