Pro Martina

Pro Martina

Anotace: Tuto básničku jsem napsala pro svého přítele k Valentýnu.

Pro Martina

Přišel jsi ve chvíli, kdy mé srdce bylo suché a pusté jako poušť.
Naplnil jsi mě nadějí a obklopil svojí láskou.
Pomalými a nesmělými krůčky vydali jsme se na strastiplnou pouť.
Pouť lásky s nejistým koncem, bouřlivým průběhem a srdcem jako nejvyšší sázkou.

Miluji tě a chci abys věděl, že i ve chvílích
nejistoty, hádek či sporů mé srdce stále bije pro tebe.
Že ty jsi ten na koho myslím v noci před spaním a
s kým chci vystoupat až do výšin modrého nebe.

Jsi ten s kterým chci večer usínat a ráno se probouzet.
Koho chci líbat, milovat a občas škádlivě popouzet.
Chci tu být pro tebe ve chvílích, kdy mě potřebuješ.
Být tou jedinou po které toužíš a kterou chceš.

Klidný a jednoduchý náš vztah asi nikdy nebude.
O co se přít, v čem soupeřit či dělat kompromisy se určitě vždy najde.
Ale dokud se budeme vzájemně milovat,
všechny nástrahy života dokážeme společně překonat.
Autor jjaannee, 09.04.2008
Přečteno 561x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, Alien.v.v.s., ilona, susana načeva, Valgor, el viento, .K.r.i.s.t.y., mexico
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné vyznání...

01.09.2008 09:46:00 | el viento

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí