Vesmírné dálky...

Vesmírné dálky...

Anotace: ***

Do vesmírných dálek...duše má odletí...
Zbavit se obav...a svého prokletí...
Uroním slzu...snad díky dojetí..
Tohle je mé...lásky pojetí...

Do vesmírných dálek...jež přinesou rozhřešení...
Co srdce utiší...a snad něco změní...
Kde v realitu proměním...své vlastní snění...
Věřím, že tam...žádný smutek není...

Návrat bude jiný,
odpuštěny viny,
zažehnány spleeny...

Čekají na mě dálky vesmírné,
kde pochopím všechny své city nesmírné.
Čekají na mně, jsem si jistá,
k Tobě se vrátím...dokonale čistá...
Autor estrellita, 09.04.2008
Přečteno 446x
Tipy 28
Poslední tipující: Myrja, Jabba_Hutt, dva, Martin Šimeček, verunča, blue, pavlis, a_tao, Petbab, Belmon, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ta první sloka je dokonalá...

15.04.2008 17:27:00 | verunča

no prostě jen zírám :) s otevřenou pusou zírám :)
krása!

11.04.2008 01:06:00 | blue

tahleta báseňka mě rozpomenula na něco.. byl jsem nebo nebyl tam taky?

10.04.2008 12:34:00 | Petbab

vesmír nekonečný - život věčný

09.04.2008 20:44:00 | Danah

Pěkná.

09.04.2008 17:19:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí