Přiznávám

Přiznávám

Anotace: ???posudte vy,jaká je....

Když sluchátka z uší sundávám,
sama sobě nadávám.
Do čeho ses to namočila,
proč jsi s tí¨m včas neskončila.
Chodím městem,duše bez těla,tělo bez duše.
jentak si říkám kdo za to asi tak může?
Vinu ti nedávám,ale jsi to ty,
když tě vídávám,mám pocit jistoty.
Co si však namlouvám,
tobě se omlouvám.
Že dýchat tě nenechám,
sebe se zalekám.
Ty mě nechceš,já tě chci,
tak porad mi,proč jsi to TY?
Bojím se,ale tobě,sobě přiznávám,
že hrozně ráda tě potkávám...
Autor Rošták Domča, 09.04.2008
Přečteno 623x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj...bude lip....moc hezky napsane...

09.04.2008 15:58:00 | estrellita

Pěkný způsob přiznání! Držím palce, aby to příští bylo veselé! :)

09.04.2008 15:53:00 | RayT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí