Poslední zpoveď

Poslední zpoveď

Anotace: Poslední zpoveď

Mé srdce pomalu umírá,
umírá s láskou, co jsem Ti dala.
Den se klidní a oči přivírá,
ach lásko, proč jsem Tě milovala?

Proč sis semnou hrál,
hrál, jak kočka s myší?
Ted říkáš, že život půjde dál,
ale mé srdce je stále tišší...

Klidní se dech,
můj bože, jak dál?
Slzy zůstaly na mých rtech,
a ty, přiznal ses, žes to jen hrál!

Mé srdce umírá
a až teď si uvědomuju,
rychle, už oči zavírá,
JÁ TĚ STÁLE MILUJU!!!...
Autor Foxy, 18.07.2005
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí