Trápení

Trápení

Anotace: Trápení

Miluju Tě lásko. Chci pro tebe žít,
ale nevím, jak Ti to mám říct.
Jsi pro mě vším, já po tobě toužím.
Miluju Tě k zbláznění, až je to k neuvěření!
Ty však jinou v srdci máš
a na mě už nevzpomínáš...
Autor Foxy, 18.07.2005
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí