Vrať se...

Vrať se...

Anotace: Kde se stala chyba?!

Teď spytuji své svědomí
co špatného jsem vykonal
pak zvolna opouští mně vědomí
tak nejraději bych tvrdě spal.

Však spánek jen lehký je
je těžké ho přivolat
když myslí mi putuje
co nemohu odehnat.

Jsem stále pln citu k ní
nelze se vymanit
už trvá to mnoho dní
o Tvé lásce jen mohu snít.

A přesto Tě miluji
ač tolik bráním se
své svědomí spytuji
a stále tím trápím se.

Teď hodně přemýšlím
jak vše v dobré obrátit
a stále jen žiji tím
jak k sobě se navrátit.

Oba jsme složití
je těžké se domluvit
a přec věřím,že jsme ti
kdo spolu by mohli žít.

Vladyka O3 O8
Autor vladyka, 09.04.2008
Přečteno 513x
Tipy 8
Poslední tipující: Vasta.Pasta, Lachailla, NikitaNikaT., takova, Severka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mi mluví ze srdce

01.06.2008 14:09:00 | Caracol

Myšlenková a pocitová básenka s nádech smutku, ale také cítím velikou snahu, jistou víru a naději, že se vše v dobré obrátí. Přeji mnoho štěstí a věřím, že se to povede, ač píšeš, že jste oba složití, je vidět, že už trochu znáte ...

10.04.2008 07:12:00 | NikitaNikaT.

víš,nutit někoho nemá cenu
jen dobrovolný vztah je smysluplný

09.04.2008 21:37:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí