Chtěla bych být

Chtěla bych být

Anotace: Pro kluka co docela pobláznil mi srdce

Ke spánku tiše ulehám,
nechám se oddat krásným snům.
Na tvé oči stále vzpomínám,
chtěla bych ti své srdce dát.

Chtěla bych být ta se kterou v noci usínáš,
ta které do ouška šeptáš sladká slova.
Chtela bych být ta kvůli které každé ráno vstáváš,
ta která tě okuzluje zas a znova.

Chtěla bych být tou, kterou tak rád líbáš,
tou se kterou šťastný seš.
Chtěla bych být ta kterou ve svém srdci skrýváš,
ta kterou tak neskonale miluješ.
Autor Luďka, 09.04.2008
Přečteno 575x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Pěkné, jenom to prostě uskutečnit.

10.04.2008 06:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí