L-Á-S-K-A

L-Á-S-K-A

Anotace: Pro muže mého srdce

Miluji a už nedoufám,
že šťastnější bych mohla být.
Tebe po svém boku mám,
nemám už o čem snít.

miluji tě, jak jen mohlo se to stát,
jak jen dokázal jsi zbláznit mé srdce.
Vím, že zlých duchů nemusím se už bát,
otevřela jsem své srdce lásce
Autor Luďka, 09.04.2008
Přečteno 721x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velmi hezké, pro mne trochu dojemné ...

10.04.2008 06:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí