1

1

Anotace: 1.Sonet

Spatřil jsem lásku plujíce v obláčku
nachové rubíny pod sebe dýchala
můj přítel vánek pohladil kukačku
která svým zpěvem červenec vítala
prastará vrba za svitu měsíce
mladými větvemi do světa mávala
v studánky hladině s radostí vzhlížíc se
ke spánku květinám písničku zpívala
malinká veverka v košaté koruně
s veverčím Romeem jedla svůj oříšek
spolu s ním zasněně hleděla do tůně
na noční hvězdy, plamínky od svíček
mně večer krásný sen bude se zdát
o tom, že jsi a že tě mám rád.
Autor Frosty28, 09.04.2008
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: veronicie, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak jinak než skvělé! :-)

17.04.2008 08:57:00 | veronicie

docela ty veverce zavidim :-)..povedene..

09.04.2008 23:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí