Studna

Studna

Anotace: :)

Neposloucháš mé volání do prázdna znějí
Jak vyschlá studna co slunce vysaje
Jak žlutá tráva po horkém dnu tak si připadám

Jen málo pochopení mě v uších zní
Tolik bych toho říci chtěl jen říct nic víc
Venku padá déšť a já doufám že studnu naplní
A zase se zní bude dát pít tráva zelená bude
A já budu moc říct co jsem chtěl

Tak zatím sedím a poslouchám déšť
A představu mám jak se vše plní a tráva zelená
Doufám že vody spadne dost
A já budu moc říct nic víc
Autor Diablo 503, 10.04.2008
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy to človek potrebuje, prostě vypnout a poslouchat kapky , ja dopadji na zem..a v lete se jím sem a tam procházet..

10.04.2008 10:25:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí