Pojď ke mě

Pojď ke mě

Anotace: lásko

Sbírka: O lásce

Mám všechno,co si mohu přát
jen tebe ne a ty to víš,
na tebe myslím,
když jdu večer spát,
když ráno vstávám,
na tebe myslet nepřestávám.

Mám všechno,co si mohu přát,
kdy volání mé vyslyšíš,
jsem tady a ty tam,
pojď ke mě lásko blíž.

Vezmi mne do své náruče
chci slyšet tvé srdce,
nech do očí mne pohledět,
ať se mnou zatočí se svět,
buď vedle mne do rána,
hra lásky bude dohrána.
Autor takova, 19.07.2005
Přečteno 689x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zase moc krásné... co už máme psát? :) Snad jen dodat ST! :)

21.05.2009 11:58:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí