Miluji ho, protože..

Miluji ho, protože..

Anotace: Z lásky k němu..

Můj život bez něj, nenalézá směr
nenalézá cíl
Bez něj cítím pouze beznaděj
Bez něj nezbývá mi mnoho sil

Nevím kudy kam
Hledám jeho stín
Co když je teď sám?
Nenalézám nic, ani správný rým

Potřebuju jeho dotek
Cítit jeho dlaně
Zbývá mi však jen smutek
Který přivezly černé saně

Chybí mi ty oči, nos a ústa
Čekám na to políbení
Nenalézám žádná gusta
Našla jsem v něm zalíbení?

Radost? Lásku?
Smíšek citů?
Hazard? Sázku?
Spousty mýtů?

Stále nenalézám nic
Ani kapku jeho krásy
Volám do tmy z plných plic
Nezasloužím si ho asi..
Autor wigi.sama, 10.04.2008
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tajemství...

25.04.2008 12:53:00 | wigi.sama

A kohopak si nezasloužíš??

24.04.2008 21:43:00 | filipika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí