2

2

Anotace: 2. sonet

Chycen a spoután citem krásným
dnes ze mě poutník stává se
slunce si zpívá nebem jasným
s příchodem rána mává nám sen
zpívání ptáků vítajíc den
ty časně z rána probouzíš se
já šípem Amora byl jsem zasažen
má láska je jak slunečnice
také vždy za sluncem obličej točím
za mojí lilií bílou
můj pohled neujde tvým krásným očím
tys pro mne sluncem, tajemnou vílou
chycen a spoután citem krásným
jsem s tebou všude pod nebem jasným.
Autor Frosty28, 11.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsano, sem tam mi to drhlo,ale celkove se mi to moc líbí..šikula

11.04.2008 09:44:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí