Jistota v nejistotě

Jistota v nejistotě

Anotace: Příjemný zážitek.

Ležíme vedle sebe, jen
to ticho nás od sebe vzdaluje
už nesníme jeden sen
zas máme každý své srdce

A jistotu v téhle nejistotě
že začít znovu je už pozdě
že zítra možná přijde nový den
A ty a já? Přišlo citové sbohem
Autor Tecka 2, 11.04.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Daisy.., sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí