Čekání

Čekání

Anotace: Čekání na lásku

Stojím tu tiše - v koutku,
tonu v trapných úvahách,
v černých myšlenkách se koupu.

Čekám na zázrak,
na paprsek, co prolomí stín.
Čekám na zázrak,
co ukončí splín.

Čekám na tebe,
Ale nevím kdo jsi.
Čekám na lásku
Na to nedefinovatelné cosi.

Na to cosi
co kalí myšlení všem a bez rozdílu.
Na to cosi
Co nám dává naději a víru,
v lepší svět a smysl bytí.
A tak čekám a nebudu to vzdávat,
nic jiného mě totiž nenasytí.
Autor Květa, 19.07.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí