3

3

Anotace: 3. sonet

Závěsy noci oblohu halí
já znaven ležím v posteli
nádherné hvězdy dobrou noc dají
tomu, kdo rád je zasněný
orchestry cvrčků hrají své trylky
usínáš v mojí náruči
radost se zmocní této chvilky
a mně se hlava zatočí
má těžká víčka klesla dolů
já ležím ve tvém obětí
je krásné takto býti spolu
s radostí podobnou dítěti
a vůně lásky letí s vánkem
my sníme jati mocným spánkem.
Autor Frosty28, 11.04.2008
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí