Dej mi ruku,dám ti svou

Dej mi ruku,dám ti svou

Anotace: Nevím,po přečtení to zkomentněte podle svého názoru...Pozitivy i negativy beru,alespon se polepšim.. xDDD

Sto není víc než jedna,
když tě ta jedna má ráda.

Ty jsi mě bral pořád jen jako kamaráda.
Byl jsi pro mě sladký jako marmeláda.

Problém je jen jediný,
tys pro mě stále jediný.

Každodenní stres,
miluje tě i můj pes.

Vyhledává tvou společnost,
neočekával tvou netečnost.

Ale to bohužel ani já,
přála jsem si být tvá.

Když né na papíře,
tak jen v srdci krásného malíře.

V tobě...

V tvých modrých očích se topím,
marně tě o pomoc prosím.

Já jen doufat budu,
že alespon si mě po nějakou tu dobu
měl jsi mě v srdci....

Dej mi ruku,dám ti svou,
zdá se mi že jsem tou tvou.

je to jen sen,
když výjdu ven je tu zase jen ta krutá realita...
Autor Rošták Domča, 11.04.2008
Přečteno 575x
Tipy 6
Poslední tipující: Jahodová kopretina, estrellita, jesterka, Ctěný pán, Xindy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST-vazne moc pěkne:)

27.05.2008 14:32:00 | Jahodová kopretina

vim, jak ti je...hezky napsane...

24.04.2008 14:19:00 | estrellita

Opravdu moc pěkná básnička.. :)

11.04.2008 15:47:00 | Xindy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí