Už znám...

Už znám...

Anotace: Je krásný někoho poznávat..

Už znám tvůj úsměv
který pohladí
už znám tvůj pohled
který ve mě struny naladí

Už znám tvá slova
která vřelá jsou
už znám tvou náruč
ruce, jenž ke hvězdám mě donesou

Už znám tvé srdce
ve kterém jsem našla domov svůj
to poznání mě láká
teď už můžu být tvá a ty jen můj
Autor Ninala, 19.07.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí