First happy poet

First happy poet

Anotace: ...

Navlékám písmenka na nit
Chystám s nimi tvé srdce šít
Nejdřív trhlinku k trhlince
Pak i své srdce drobounké

Ověšeni krásnými slovy
Zaženeme zmizík zloby
Jenž zážitky se snaží smazat
Na ty horší co jsou mezi náma

Ale to ne, my se nedáme
Mé nitě jsou pevné, hedbávné
Jehla jenom píchne trochu
Jsme mladí, šťastní, jsme spolu
Autor Honney, 11.04.2008
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, Aka Kiss, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí