Zamotán

Zamotán

Anotace: ...

Mohla si mě mít vždycky když si chtěla
Moje srdce tepe rychle jak letící střela
Mohla by si mě mít v tuhle chvíli
Chvíli zdálo se mi stojím s tebou v cíli

Mohla si mě mít před tou strašnou dobou
Měl jsem krásný pocit z nás obou
Můžeš mě mít zítra dozajista
Probouzet se spolu další jitra

Motáš mi hlavu asi schválně
A já platim za svou nerozhodnost daně
Motáš mi hlavu možná nevědomě
Nemám nikoho kromě tebe v domě

Měl jsem tě políbit už desetkrát
Měl jsem tě pohladit už nastokrát
Měl jsem tě opustit už tisíckrát
Měl jsem třeba zítra snad

Schyluje se jasně vážně
K tomu kdy zakročím rázně
Že je mi jedno jak to asi je
Poznám smrt či slávu, když vrhnu se do boje

Přeju krásné sny všem a sobě realitu
Až shodím ze sebe svou ulitu
Protože pomalu ale jistě
Kráčím na vratké jeviště

A snová představa
Mě bavit přestává
A snová představa
Pro mě není ta pravá
Autor Honney, 11.04.2008
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neni to špatný, jen tak dál. Churry

11.04.2008 21:47:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí