Odloučení

Odloučení

Anotace: Název mluví za vše...

Měsíc svítí, hvězdy září,
Slza se třpytí na polštáři.
A ty, vzdálen stovky kilometrů,
Posíláš lásku na vlnách větru.

Vrátíš se mi? Dnes? Či za rok?
Copak nemám na tebe nárok?
Copak je nutné naše odloučení?
Copak je nutné naše utrpení?

Je už půlnoc, já ještě nespím.
V posteli ležím, na tebe myslím.
Možná si taky smáčíš tvář
A tvé slzy kanou na polštář.

Ach kéž už by si byl zas zpět,
Ach kéž bych tě mohla zas uvidět!
Modlím se k bohu dnes a denně,
Aby si byl, má lásko, u mě.
Autor veronicie, 11.04.2008
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: Roger, pogísek, jaňa, Alan Black, jesterka, N.Ryba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo odlouceni boli... a hodne

15.04.2008 15:11:00 | jaňa

Veru, je moc krásný a že nic moc...jen mě napadá koho jdi tím asi myslela??

12.04.2008 17:21:00 | pogísek

Pekna:) rymy byly taky moc pekne:) Povedla se ti...

12.04.2008 11:28:00 | N.Ryba

hezké a smutné,.... ale víš, že se vrátí a z toho se raduj!

11.04.2008 23:15:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí