Během…

Během…

Anotace: O tom co se stalo

Do děje:

Splétám své příběhy po nitích
v uzlících provázků
jež bez konců ztrácejí naději.

V ději:

Když zase poprvé přijde naděje.
věřím !
Slepě a bez zábran,
donekonečna opakuju klišé.
Životu sláva a smrti vstříc.
Raději všechno hned nežli později nic.

Moc pěkné je když jeden miluje.
Moc zlé je když druhý nenávidí.
A život zabíjí mlčení.

Když opět přichází beznaděj.
Bojím se!
Tiše a v temnotě
modlím se za lásku,
ať cítím tě, ať žiju tě, ať si semnou
a nenech mě odejít, bez Tebe.

Po ději:
Proklínám vzpomínky na krásku
v naději na lásku
jež bez konců neztrácí naději.
Autor Kordula Tomáš, 11.04.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to rozdělení na tři části... celý mě to zaujalo... první je pro mne nejlepší, po ní závěrečná... ta prostřední by možná mohla být i koncentrovanější... a líbí se mi: A život zabíjí mlčení.

:o)

13.04.2008 23:32:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí