Už nikdy

Už nikdy

Anotace: jde spíš o takový noční vypsání pocitů.....

Už nikdy Tě nepolíbím
Už nikdy Tě neobejmu
Už nikdy nebudu s Tebou
Zmizel jsi
Pryč
Pryč je láska
pryč jsou touhy
a všechny sny
Pryč jsi Ty
Pryč...

Už nevídám Tě každý den
Už skončil ten sen
Sen, co jsem snila o nás dvou
Už nejsem tebou
A Ty nejsi mnou...
Už se nespojí naše těla
Jak ráda bych Tě teď u sebe měla!
Nechci samotu
Nechci trápení
Mé srdce ať zkamení!
A necítí tu bolest
Necítí nenávist
Necítí lásku
Změť pocitů
Co já s nima?
Už nejsem Tvá víla

My už nejsme pár
Sorry, já tohle nezvládám...

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 12.04.2008
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, igniss, veronicie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to bolavá báseňka.

12.04.2008 10:40:00 | Psavec

..zase bude líp..

12.04.2008 00:40:00 | igniss

Ten onec se ti povedl... Ale celkově s tebou soucítím...

12.04.2008 00:08:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí