Báseň ze srdce

Báseň ze srdce

Anotace: Jsi jako slunce co jasně září

Jsi jako slunce
co jasně září.

Jsi jako motýl
na polštáři.

Oči jak mandličky
z úsměvu dolíčky
v Tvé krásné tváři.

To vše já miluji
s úzkostí sleduji
jak se mi ztrácíš.
Autor hostmen, 12.04.2008
Přečteno 770x
Tipy 3
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí