Chtěla bych být...

Chtěla bych být...

Anotace: ...

Chtěla bych být andělem,abych tě mohla chránit před tím krutým světem.

Chtěla bych být kapkami rosy,co ti po ránu spadají na tvou hebkou kůži.

Chtěla bych být vánkem,co si pohrává s tvými havraními vlasy.

Chtěla bych být slzou v tvém oku,co ti stéká po tváři.

Chtěla bych být nocí,tou krásnou a tajemnou nocí ve které se tak ráda procházíš.

Chtěla bych být ránem,do kterého se každý den probouzíš.

Chtěla bych být sněhovou vločkou a roztát ti v dlani.

Chtěla bych být sluncem a objímat tě svými paprsky.

Chtěla bych být vším,co se tě alespoň trochu týká,abych ti mohla být stále na blízku!!
Autor Yithula, 12.04.2008
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., jesterka, Danah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krása...

14.04.2008 12:36:00 | polibek.smrti

Něco mi to připomíná ... asik samu sebe.

12.04.2008 15:45:00 | NikitaNikaT.

..přeji ti ať to chtění se ve skutečnost změní..

12.04.2008 08:57:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí