Ne pro nás

Ne pro nás

Anotace: Pochopí, kdo neprožil?

Skrze slzy
my
a dvě perličky
červená
modrá
ve zpěněných
tlamách šelem

Netrpěliví
a přece
boj s časem
nám nechybí

Neskutečné diskuse
s živým poškozeným
pijeme, co jen toho je
žízeň cítíš hrdlem vyplněným

Skrze slzy
tlama šelmy
se srdcem mrněte
s červenou
s modrou
ne pro nás
můj světe
Autor Yolca, 12.04.2008
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, shakespeares, prostě Zuzana, Psavec, Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí