Vášeň v našem životě

Vášeň v našem životě

Anotace: V podobě tance! Velice příjemné!

Zaposloucháme se do melodie,
oblíbená latinská píseň,
pojď v rytmu tančit,
ty dokonalý tanců,
pojď - smyslně užívat.

Nenecháme skončit život náš,
vášeň obsahovat bude,
dobrodružství, objetí
a ty oslavy!
Oslavy, na kerých se dějě cokoliv.
Hlavně jsme to my!
Přirození a upřímní,
milující a ohleduplní.

Pojď oslavit to, že se milujem!
Autor come-past, 12.04.2008
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Danah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí