Na poli

Na poli

Anotace: :-)

Teď ležím zde na poli
krev přátel svých cítím,
v kalužích vidím,
jak vše bolí.
Ta bolest a utrpení
co jsem cítil před kulkami,
byla mnohem horší,
neboť bodala do srdce jak sršni.
Na lásku teď myslím
na tu co vše vzala,
jen s životem ji kulka pomáhala.
Teď ležím zde na poli
bez krve a bez vody,
myslím jen a jen na tebe,
na ženu co jsem chtěl jen pro sebe.
Teď už nemám nic
mějte se zde pěkně
musím odsud pryč.
Autor MFNL, 12.04.2008
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí