Podej mi ruku

Podej mi ruku

Anotace: :o)

Podej mi ruku a pojď se mnou,
nechci mít další noc bezesnou,
podej mi ruku svou a utiš pláč můj,
prosím neodvracej se, prosím tě stůj!

Nenech se prosit, vždyť víš,
že v srdci navždy tě budu nosit.
Nenuť mě klesnout až na kolena,
vždyť v skrytu duše víš,
že já jsem ta vyvolená.
Autor efie, 12.04.2008
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc povedené dílko...

16.05.2008 14:41:00 | Caracol

Ahoj, to je velmi pěkná básničká.

12.04.2008 20:24:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí