Ostří meče

Ostří meče

Anotace: co proniklo do srdce...

Mé srdce jsi zasáhl
slovy ostrými jako meč
hodný samurajů.

Ostré hrany čepele
proťaly sval
potřebný k životu,

sval, který je symbolem
lásky.

Jak moc to bolí...

No tak
nestůj tam
a přistup blíž...

Copak nevidíš tu ránu,
ze které prýští krev
co odnáší zbytky mé lásky,
lásky k Tobě...?

Zranil jsi mě...!

Tohle jsi chtěl?

Tak přistup blíž
a uchop ten meč
zabodnutý v mém srdci.

A otoč jím...

Je jedno
na kterou stranu

jen ať už to nebolí...!
Autor Sparkle, 12.04.2008
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: mexico, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

au au,to je tak sugestivní,že se budu bát zamilovat:-)

27.05.2008 10:28:00 | mexico

V blízkosti
i v dáli
jsou rytíři
co Tě ochrání
před zvůli...

12.04.2008 21:36:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí