Ke hvězdám

Ke hvězdám

Anotace: Kdysi dávno psána pro Honzulína...

Zaklepu na dveře
co vedou ke hvězdám
a Ty za nimi
budeš stát

Dřív než začne boj
já ho předem vzdám
obejmutá pochybností
což mohl bys mě míti
///RÁD///???

Semknu víčka
a zatlačím pár slz
co jsem v pokušení
pro Tebe uronit.
Pod dveřmi
z těch hvězd
se přikryju snem
a alespoň si o Tobě
nechám zdát
a budu přemýšlet
o čem asi Ty v noci
...sníš...
Já zůstávam dole,
to Ty míříš
...výš...
Autor Michelll, 12.04.2008
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Dedillope, Zweiblumen, Caracol, Alan Black, klaris.mertlice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbivé...

14.04.2008 17:55:00 | DEgo

blízké

12.04.2008 21:32:00 | klaris.mertlice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí