Dopis z...

Dopis z...

Anotace: ...Děkuji za Tvé přátelství!

Hudba hraje něžně, tiše ,
mně se při ní krásně píše...
Srdce své jsem dala do tvých dlaní,
přátelství mé se k Tobě klaní.

Když pročítám si Tvé psaníčko,
rozbuší se mi srdíčko...
jseš pro mě důležitá -
jak na nebi sluníčko.

Když kreslím růži pro tvé oči,
hlava se mi štěstím točí...
Dala bych Ti vše co bys chtěla,
jen pro místo v srdci abys pro mě měla.
Jen pro místa kousek pouhý,
splním tvé sny i touhy...

A tak se dívám za oknem na keřík růží,
jak ráda dala bych Ti aspoň květ,
malou zplátku za to co dlužím -
aby jsis mohla přivonět.

Kytici růží Ti v duchu posílám,
a vzpomínku co v srdci zabolí -
to jediné co jistého ted mám...
at se dívám kamkoliv.
Autor Lachailla, 13.04.2008
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: JohnyD., Bíša, Orichi, verunča, NikitaNikaT., PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

tyy jo to je takový smutný....ale je to krásně napsaný:)

13.04.2008 10:50:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí