Čekám...

Čekám...

Anotace: ...taková večerní...

Čekám….snad až se sešeří…

A hodlám psát své litanie..pro někoho
(kdo žvástům mým zas uvěří)
..o tom..že srdce pro všechny mi bije!!

Čekám…až měsíc zazáří..

A hvězdy pošeptaj´ tmě verše neumělé..
a stíny obrazce svý vepíšou mi do tváří
(pak z fleku věnuju já srdce noci bdělé..)

Čekám..že mysl udobří se v mžiku..

…abych si obraz z krásy sestavila..
a šmátrám ve tmě (hledám ksakru kliku)
abych prach z žití u někoho smyla!!

Tak zvi mě dál..abych tu nazdařBůh už neklepala
Tak zvi mě dál..abych ti lži svý pošeptala
Jen zvi mě dál..abych ti cit svůj vyčmárala…

..a dotyk ve věčnu, aby tu po mně zbyl!!

(neboť i čekání ..má jistě slastný cíl…)
Autor šuměnka, 20.07.2005
Přečteno 502x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí