For you

For you

Anotace: To jsem složila pro moe zlatíííčko,,

Zlatíčko ty jsi moje štěstí,
doufám že se mi tohle všechno nesní.
Našla jsme si tě a strašně se zamilovala
ůplně všechno bych pro tebe udělala.
Ukázal si mi, že láska je
a proto mé srdce pro tebe bije.

Stratit tě bych se asi zbláznila
ve smutku bych se potom topila.
Když se dívám do tvý očí
a pak ten pocit že se semnou loučí.
Chybíš mi když odjíždíš pryč
pamatuj si jen ty máš od mého srdce klíč.
Sekundy jsou jako hodiny,
když odemně jsi na míle vzdálený.
Den je pro mě jako černá noc,
chci tě mít u sebe lásko strašně moc.
Když jsi semnou a hladíš mě po mé tváři
však ty víš jak mi z tebe očka září.
Když mě líbáš na mé rty
tak krásně líbat umíš jenom ty.

Dal jsi mi to o čem jsme snila
teprve s tebou jsem to zažila.
Můžu potkat kluků tisíce,
ale k čemu mi to je, když tebe chci nejvíce.
Ani nevíš co tady sama bez tebe prožívám
sedím a pořád na tebe myslívám.
MILUJI TĚ a jsi jediný kdo mi za tohle slovo stojí
Si jedinou láskou navždy jenom mojí,,,
Autor Tereszka, 13.04.2008
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí